Sunday, January 16, 2011

JPA? ape nak buat kalau dah dapat...


(gambar di ambil dari pakcik pencarian tebaek ku)
Assalamualaikum...

bile la nak masuk duit ni...
aku nk asek cite pasai duit je...
ape ak nak buat ek bile msok duit ni...
haha...
1st benda ak nak buat adalah dengan membayar hutang piutang aku jika ada...
ni benda paling penting ni...
x bley tangguh2 jika berhutang...
takot terlupa...almaklumlah...
usia makin meningkat...haha
bajet cm dah tua dah...
2nd benda ak nak buat adalah mengcompletekan barang2 psm yg mampu ak beli sekarang...
uisshhh...ni pon penting...klau x cm ne kje nak jalan dengan lancar...
dan yang ketiga tapi bukan yg penghabisan,
buat pelaburan untuk business ak dan mmber ak...
yg ni mmg penting...harap2 ape yg kitorang plan dan usahakan menjadi...
insyaallah....




p/s: ape pasal bile tulis belog cm senang je...tapi bile nak taip programming, buat sket stop...stop sket buat balik..eh...cm pelik je bunyinye...haha

4 comments:

niesz said...

blanje niesz mkn..hehehe..

mohd zhafri said...

hehe...

Sunah Mohammad said...

heh~ meh ajar akak wat programming untuk master akak ni...

mohd zhafri said...

mengajar ek...alamak...bab2 mengajar ni mmg x berbkt la kak sunah...