Tuesday, January 18, 2011

Apa Di Dalam Backpack Anda??


Assalamualaikum...

kali ni tetibe aku terasa nak join 1 segmen setelah hasil blogwalking ak pagi tadi (dh mlm bru nak join- ade kelas der)...segmen terjah2 beg orang oleh empunya blog The Garang...
ak kalu bawak beg pack ni selalu nya time nak balik umah r...ye la...blajo pon kt johor...umah kt putrajaya...
jadi msti la de bende yg ak selalu bwk bila travel...almaklumlah sebagai seorang single rider yg sejati...cewahh...back pack mmg akn jadi peneman time ride...geledah punya geledah, ni la hasilnya yg ak dapat dari beg pack ak.....


1-panadol (dah mmg sedia ada)
2-pasport(ni pon mmg sedia ada)
3-charger hset (add on...haha)
4-laptop (pon add on)

yg panadol ni aku pelik sket.sejak bila ak letak dalam beg aku? haha... sebenarnya ni utk ak travel jaoh2...agak2 kalau tengah lebam a.k.a x sehat ke, ak telan r sket...ceh...ada 6 biji - 1 biji dah kne telan...

yg pasport ni lg ak pelik.....kesahnya ak nak simpan kat umah...tapi telupa plak nak kuarkan...jd terperap r dalam beg tu...haha...sampai la ni pon ak x ingat2 lg nk kuarkan...
kot2 mne tau tgh2 bawak moto, x sedar plak masuk thailand ke, singapore ke, brunei ke...eh brunei?

charger ni benda wajib...penah 2 kali ak x bawak n time tu plak family ak x de kat umh (diorang bercuti ak x ikot...hahaha) ....terpakse pinjam charger mmber....thnks 2 UCOP...haha

laptop adalah peneman d kala bosan berada d umah...asek tgk tv je...tv pon kuar cte yg sme...balik2 cte tu...balik2 cte tu....haishhh....


smbil berBEG PACK utk travel...haha



8 comments:

the garang said...

haha. brunai leh naik mto ye bro?hahaha. thanks btw

mohd zhafri said...

ak harap2 bley la nnt..mne tau ade nak wt jmbatan ke seberang ke...haha

Sunah Mohammad said...

wah, join jugak? good luck ye~

mohd zhafri said...

pikir punye pikir dari pagi...join je...sambil2 berPSM...

Siti Safiyyah said...

gudluck eh? ;)

eh gambar last tu gambar awak ke? wahh sempat lg ek tangkap gambar atas moto? huhu

mohd zhafri said...

haha...yup...gmbar time berkonvoi...tp yg ni x bwk laptop la...haha

Arisa Mihashi said...

wallet ngan henpon ko letak mane?

mohd zhafri said...

wallet ngan henpon ade kt sluor la cik temah oi...haha