Tuesday, January 25, 2011

CONTEST Pic Hitam Putih PALING COOL

Assalamualaikum
hari ni tiba2 aku telah d tag oleh incik capek
untuk mengejoin 1 kontest yg ak dah lme nmpak kat blog2 blogger2 laen...
time 2 belum terbuka pintu hati lagi la nak join...
haaa...skng ni tibe2 dah terbuka...
CONTEST Pic Hitam Putih PALING COOL
yang d anjurkan oleh cik timah kita...opsss...
cik siti fatimah...maafkan saya...haha

gambar yg akan ku perdendangkan....cewah...dah mcm nk nyanyi plak...
gambar time bercuti bersama rakan d PD..


kalau aku dapat itu satu ratus...
akan ku belanja kawan2 yg berada d dalam gambar ini...haha

skng aku nak tag nukman, hapis, azmi, capek,zhafri...
zhafri? haha...aku kah?

p/s: nak tag pon susah...tgk org 2, die dah join...tgk org ni,die dah join...waaaa

8 comments:

nelly said...

gud luck ! cooll ...
=)

mohd zhafri said...

@nelly
haha...tq2...

shafiqabdshukor said...

hhahaha..
join gak ko ye..
x sia2 ak tag name ko..

mohd zhafri said...

@capek
haha....joinkan je

Sunah Mohammad said...

lain kali nak tag zhafri gak lah~

mohd zhafri said...

@sunah
hehe...silakan...hahaha

siti fatimah said...

salam..hye tq join ! good luck :)

mohd zhafri said...

@siti fatimah
same2....hoho