Saturday, January 29, 2011

Hujan oh Hujan



Assalamualaikum semua...
ari ni adalah ari aku dok teperap dalam bilik...
hujan oh hujan....turun bagaikan mutiara naga bergelimpangan ke atas jalan
kalau mutiara kompom aku kuar g kutip....haha...

berblogging sambil merenung ke tingkap
menikmati setiap butir titisan hujan yang turun merebah ke bumi....
alangkan indahnya...alangkah gembiranya....alangkah seronoknya...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
alangkah bestnye dapat mandi hujan...
huhuhu....

sambil2 berblogging aku mendengar Hot FM...
letak merah sket kasi terbakar...huhu...

tibe2 datang kegilaan ku...melayan lagu berkumandang sambil menyanyi...
berguling2.....bergolek2 menyanyi di atas katil....
tiba2.............................
Gedebuk!!!!
sedar x sedar aku dah jatuh katil.....huhuh...
adoiiii.....potong betul la....tgh syok sendiri bley plak terjatoh....

gambar dari pakcik google aku


p/s: lepas ni nak tdo dalam katil baby la...muahahaha

11 comments:

syrupmasin said...

haha..muat ke?? :D

mohd zhafri said...

@syrupmasin
haha...custom punye bro

shafiqabdshukor said...

hahahahahaha....
same la kita.. cume ak dok atas kerusi...
bosan doh dok bilik..
glove moto ak, ak beli kat kedai aku beli moto dulu dpn skudai parade..
sory la x de kredit la nak reply

KELI OH KELI said...

syahdunya mood entry ni.....

mohd zhafri said...

@capek
ooww..ak ingat nak bli glove baru....tapi ujan sepanjang hari plak

@keli oh keli
huhu....sangat3 "syahdu"...hehe

Hanisah Safian said...

hahahhahahahhahahahhahahahahaha.belom naik katil tu dah patah! hahahhahaha XD

mohd zhafri said...

@hanisah
katil custom la...haha

yad'z said...

same... kat sini pon dok hujan... sejukkkk... huuhuhu

mohd zhafri said...

@yad'z
hehe...sama2

h A n Y S said...

dah macam hindustan lah plak sampai berguling2 time mnyanyi,cuma heroin je takde..haha~

mohd zhafri said...

@hanys
hahaha....kesian2