Friday, January 14, 2011

Jom!!! Road 2 Japan




Assalamualaikum...


hehe....aku tetibe rase teringin n mengidam plak nak ke jepon ni...
bukannya pasai pa, tapi ade 1 benda yg telah menarik perhatian aku...
benda yg aku maksudkan ni adalah International Robot Exhibition 2011...
tempat bukanlah menjadi 1 halangan....cewah...giler poyo....cm ade duit plak...
tapi nsib baek (nasib baek ke?) la dia punya date event tu pada 9-12 november 2011...
kre cam ade can lagi la den nak ke sane...
kawan2 sume yang nak follow.....kumpul duit banyok2.....
kite buat Road 2 Japan

gambar macam style je....hahaha (dari iREX 2011)


p/s: bley pergi bawah 'company sendiri' kot time 2....hehehe

8 comments:

shafiqabdshukor said...

jom2...

mohd zhafri said...

moh la tke...haha

nelly said...

moga dapat pergi jepun

=)

amin...

mohd zhafri said...

insyaallah...tq

niesz said...

jepun?wa..best tu..jom2..kumpul wit..ehe..

mohd zhafri said...

kumpul jgn x kumpul

Sunah Mohammad said...

nak ikot..boleh ke? hehe~

mohd zhafri said...

jom2...ramai2...buat GOP...tapi...dh grad lak time 2...haha