Saturday, June 25, 2011

eh2, apa tu..........

Assalamualaikum~

selamat tiba aku di rumah
dah hampir sebulan aku tak pulang
semenjak start buat RA kat UTM ni

ok....back to da topic...huhu
tadi time perjalanan balik
aku rasa nyaman
cuaca tak panas
sayup2 redup menyelutupi tubuhku ini

tapi..................
ku sangka redup sampai ke petang
rupanya hujan di tengah perjalanan

tapi sebagai seorang rider
aku redah juga dengan berbekalkan baju hujan ku
hujan hanya beberapa minit sahaja

akhirnya aku kelihatan sesuatu yang indah di depan mataku
dan aku teringat kata Seth dan Nora Elena time diorang kat cameron

(gambo search kat google)

seth cakap dekat elena

"inilah pelangi yg paling cantik dan terindah"


"rupanya tuhan turunkan hujan untuk hadiahkan kita dengan pelangi"


(google juga yang dicari)

mode: gua terasa nak berjiwang2 je...hahaha

6 comments:

Ecah Ecot said...

wahhh..cantik..

syaimz said...

lek la jiwang...haha...

mohd zhafri said...

@Ecah Ecot
huhu....

mohd zhafri said...

@syaimz
skali sakala jiwang bro...haha

Afif, H. said...

ko bawak moto sambil guna kamera kat motorway..

kenapa xkena saman wey?

mohd zhafri said...

@Afif, H
haha....pasal aku tak layak di saman kot....