Tuesday, June 7, 2011

apa korang rasa?



Assalamualaikum~

lambat pulak aku nak update entri baru ni
ye la, sekarang ni aku dah 3 hari berada kat JB
tapi secara spesifiknya dekat UTM
haaaa???? buat apa kat UTM ni
saje je lepak2...borak2 ngan member...buang masa
hahahaha

tak la...aku buat Research Assistance (RA) dekat UTM ni
malas nak cari kerja tu yang buat job ni
tajuk research pon menarik
dan memang aku nak belajar pon untuk future project aku


tapi bukan ni la yang aku nak cerita sebenarnya
yang aku nak cerita sebenarnya pon bukannya apa
pelik tak ayat aku ni? macam merapu je banyak

aku just nak kongsi gambar
dari gambar ni, bermacam2 andaian dan cerita boleh keluar
jom kita tengok..............
ape macam haaa??????

5 comments:

Rtp Farra Arisha said...

well, enjoyed the days well and always keep on blogging ;)

mohd zhafri said...

@Rtp Farra Arisha
huhu...tq2

syaimz said...

aaah...taknak tolong kami yang short sem ni? tolong buat report kami! haha

mohd zhafri said...

@syaimz
alamak....huhu....

mohd zhafri said...

@syaimz
alamak....huhu....