Friday, February 25, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

Assalamualaikum...

kali ni aku telah di tag oleh seorang blogger iaitu Nur Izzati
untuk mengejoinkan diri aku ini kepada satu segmen yang di panggil
Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
ehem2~ bukan tuan blog tau...tapi blog sahaja...
tuannya x de la hensem mana...tapi comel tu ada la sikit...
hahaha...perasan gila aku ni...


ni syarat2 yang di kenakan:

1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan)
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM

so sekarang aku nak kena tag 2 orang la..sorang perempuan dan sorang lelaki...
jadi aku tag kak sunah dan juga shafiq la...hahah....padan muka korang..

9 comments:

hoyahadis said...

as-salam..
moga berjaya menyandang blog paling ensem eh..
da polo blog ni..
jom join blog ambo.

-"

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

maera pun join!! yipppi!!

yang comel,
Khumaera Ismail

mohd zhafri said...

@hoyahadis
hoho..tq2

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid
gudluck juge

Sunah Mohammad said...

alamak..blog akak tak hemsem la...cane ni..huhu

mohd zhafri said...

@Sunah Mohammad
tapi blog kak sunah kan cantik gitu...haha

Atika Aula said...

wa~ mcm best je. boleh join x? tapi sy tak di tag oleh sesiapa pun :)

mohd zhafri said...

@Atika Aula
eh...join je...huhu

Encik Luncai said...

thanks sudi mengejoinkan diri..gud luck :)

mohd zhafri said...

@Encik Luncai
same2...hoho