Thursday, February 17, 2011

Hentam sajalah labu

Assalamualaikum....

aku tulis ni pon curi2 sket masa....
almaklumlah...esok kne present progress kat supervisor....

ceghite dia mcm ni....
tadi aku g makan ngan kawan aku....
sampai2 je kat kedai makan tu terjumpelah 3 org kawan aku lg....
yg tengah syok2 n khusyuk2 makan....

then mata aku ni pon terpandang la 1 benda yang dah lame aku x makan....
kire mengidam la ni....hahaha
dah macam org ngandong plak....
benda yg aku maksudkan tu adalah SATE......

perghhh....terliur beb tgk sate tu....
ape lg aku tibai la 1 sate daging....
then time nak cicah kuah kacang tu....
adelah 3 mangkuk kecik kat situ....
gelap...mane la aku nmpak....
cicah sket pnye byk aku pon suap la dalam mulut....

tibe2......................
aku terase semacam.......
aku terase pedas.............
waaaaaaaaaaaaaaaaa............
rupe2 nya aku tersalah cicah.....
aku tercicah sambal belacan extra yg diorang mintak.....

adoooiiii.....spoil betol la......

sate ni kalau dah tambah dengan sambal belacan jadi ape?????


5 comments:

Sunah Mohammad said...

salam zhafri~

haha~ hampeh betul...zhafri, jom gather2...dak SB utm~ jom2...

chii said...

bestnya mkn sate..ni yg rasa mcm nak mkn je sok..ehehe

mohd zhafri said...

@Sunah Mohammad
huhu.....ermmmm...ermmm....hehe

@chii
best....makan jgn x makan

shafiqabdshukor said...

hahahaha..
tu la main mkn jer..
br je ingtkan apis seblom tu...
pstu ko lak yg kena...
hahahaha

mohd zhafri said...

@shafiqabdshukor
nak buat cmne...nafsu makan membuak2