Wednesday, February 16, 2011

Marshal terbaek 2011

Assalamualaikum....

lame rase x update blog.....rindu rasenya...
hahaha...padahal semalam baru update....
tapi semalam tu kira entri khas....
sempena Maulidur Rasul....

ni sebenarnya aku nak smbung sket cerita yg kitorang pergi konvoi UniRIDE...
sket je...x byk...
betulll..... ce bace ce bace.....

dalam satu satu konvoi tu mesti la kena ada marshal...
tujuan marshal ni kre macam guide n jaga ahli2 konvoi la...
yg marshal kali ni mmg terbaek la......
haaaaa.....nak tau siape?

hahaha.....ni la MARSHAL nya....
pakcik india ni tetibe datang kat kitorang time kitorang tgh kumpul ramai2....
x pasal2 je.....haahaha

WE ARE RIDES, WE ARE BROTHERS

6 comments:

shafiqabdshukor said...

hahahaha..
btol tu..
mane ko dpt gmbr ni....
hahahaha

mohd zhafri said...

@shafiqabdshukor
haha....ko tgk je kat profile aku...

shafiqabdshukor said...

hahahaha..
nak amik gmbr tu gak la...
ak mmg mencari2 gmbr pkcik india tu....

shafiqabdshukor said...
This comment has been removed by the author.
ExtremelyDataBlog said...

rindu rasanyer..ceyh...
rider + blogger = blogrider....
nice2.....

mohd zhafri said...

@ExtremelyDataBlog
haha...ble nak ride lg ni...jom g jaoh2....bley aku bli jaket alphinestar...haha