Tuesday, February 22, 2011

dari main2 ke serius



Assalamualaikum....

sorry dah makin jarang untuk update....
dan juga jarang untuk BW....
tapi ada la juga buat sikit2....

ermmmm....
ermmmmmmm............
maybe lepas ni jarang sikit kot untuk update blog ni....
nak settle kan semua kerja2 yang ada....

hope semua kerja2 aku dapat di selesaikan dengan lancar...
dan juga ON TIME!!!....hahaha
ni profile picture FB aku....
supaya aku akan lebih ingat untuk serius....
almaklumlah....dah last semester....

p/s: terima kasih pada yang sudi membaca blog aku....
terima kasih pada yang sudi follow juga walaupon aku tengok ada berkurangan sikit...huhu....
peace....gud luck semua!!!!!

8 comments:

n!cK said...

gud luck!!:)

mohd zhafri said...

@n!cK
tq2...

Sunah Mohammad said...

good! jom study!

chocochoky said...

hah ! good luck, haha..
sama la final year sudah tp diploma laa..

Encik Blogger said...

good luck fyp.. jgn memalas~

sissyira said...

salam

gud lcuk utk last sem =)

jangan main3...

sTaRLighT said...

huhuhu
good luck..
chaiyok2
:D

mohd zhafri said...

@Sunah Mohammad
haha...jom2

@chocochoky
study smart

@Encik Blogger
tq2...huhu

@sissyira
x main2 pun...hehe

@sTaRLighT
tq2