Friday, April 29, 2011

aura bloggernya sangat kuat

Assalamualaikum~

hari ni pon aku tak nak banyak cerita sangat
yup...betul la tu....ada banyak kerja lag nak kena buat
ok2....back to the topic

pagi tadi aku pergi ke satu taklimat bagi
pelajar yang nak sambung pengajian ke peringkat
master atau PHD

so, nak di jadikan cerita
time tu aku nak tunggu lift la
tempat taklimat pon tingkat 4
sah2 aku malas naik tangga
hahaha

tiba2.....aku dah terasa 1 aura yang kuat
datang dari dalam lift tu
perghhh.....memang 1 aura yang lain dari lain
aura bloggernya sangat menyerlah dikalangan blogger2 seMalaya
cewah ayat......
buka2 lift je...tiba2
.
.
.
.
.
.
aku nampak blogger hebat tu lagi sekali
patut la terasa semacam je aku tunggu lift tu kat luar
ye la tak kan aku tunggu lift tu kat dalam pulak

tapi macam biasa la
blogger tu keluar lift
aku ngan kawan aku pon masuk lift
siapakah dia????????????

misterikah dia????????????????
ha ha ha (gelak jahat sikit)

ingat Goku je ke ada aura....hahaha

15 comments:

Sunah Mohammad said...

HAHAHAHAHAHAHHAHAHA! zhafri!!!!!!!!!!! adessssss...yang mana lahhhhhh T_T

mohd zhafri said...

@Sunah Mohammad
haha...biarlah rahsia...haha

♥sophie♥ said...

ade due ! hihi

NadiRah said...

pergh~

mohd zhafri said...

@♥sophie♥
haha

mohd zhafri said...

@NadiRah
pergghhhh

mohd zhafri said...

@♥sophie♥
ade 2 pasal 1 tu cerita yg lepas tapi org yang same...hoho

shafiqabdshukor said...

pergh.. selamat ak x de td..
kalo x mau terbakar ak..
hahahahaha

mohd zhafri said...

@shafiqabdshukor
haha..selamat2...kalau x msti ko nk mkn free time taklimat tu...haha

www.fierapirot.bolgspot.com said...

perghh memang terase aura derr..=)singgah and follow u..=)

udin said...

dasatttt.. mmg dasatttt aura dia... hehehe.. ;)

mohd zhafri said...

@www.fierapirot.bolgspot.com
haha....memang terasa

mohd zhafri said...

@udin
uiiihhhhh dasaaaaattttt

aDisH.sHidA said...

hahahhahaa...sunah hbis la kamu

mohd zhafri said...

@aDisH.sHidA
haha....