Friday, April 8, 2011

Earth Hour??? tak main la....Gua sambut Earth Day







Assalamualaikum~

huhu....apa macam title entri gua...
cewah....tiba2 pula nak pakai gua2 ni....
saja je.....

ni semalam...tempat gua study mengalami satu bencana di mana
hanya fakulti gua je yang tak de elektrik (gua main rasa je der...fakulti lain gua tak amek port)
Fakulti kejuruteraan Elektrik tak ada elektrik....
hahahaha.....

so...segala kelas2 gua yang ada pada hari tu di batalkan....
adusss....baru gua rasa bersemangat nak pergi kelas...
tiba2 tak ada elektrik.....dah la gua ada presentation untuk kelas ethics semalam....
potong betul la....

so tak pe....tu fakulti punya cerita....
ni kolej kediaman gua pulak....
tepat jam 12.30am (pagi tau)....paaaappp!!!!....
black out...ini black out bukan sebarang black out....
dari 12.30am sehingga pukul 9 kalau tak silap gua black out....
perghhhh....terbantut kerja2 gua pada malam tu....

apa lagi....malam tu kitorang telah bermandikan dengan cahaya lilin...
lilin di sponsor oleh member gua yang project FYP dia detect fire....
so dia memang ada banyak lilin la...


hahahaha
lilin kat hset tu kompom tak kan padam
tu je gua nak cerita....

challo bette~

2 comments:

Tun Aqilah said...

hahaha
romantik sehhh
:D

mohd zhafri said...

@Tun Aqilah
hahaha...semestinya romantik...hahaha