Saturday, April 2, 2011

Korang pernah ke???

Assalamualaikum~
entri aku pada pukul 3.30am...hahaha....
sebenarnya aku baru pulang dari bilik kawan aku tadi...
menyiapkan kerja yang tertunggak iaitu slide untuk presentation minggu depan....
adoiiii....lebam gak nak membuatnya....buat tak pe lagi....
nak memahamkannya pon lebam jugak.....

huhuhu....tapi sambil2 buat kerja tu kitorang layan maharaja lawak..
ceh...bajet macam ada PETI TELEBISEN je kat bilik tu....
layan guna U-TUBE je....nak cepat la katakan.....
(gambar gue copek dari google)

berbalik pada tajuk entri aku ni....
korang pernah ke???

tajuknya ringkas....ayat atas2 ni sebenarnya bunganya sahaja....
apa yang aku nak cakap adalah tentang test a.k.a ujian AUTOMATION pagi tadi kat kelas....
huhuhu...
susah???
senang???

no komen....aku pon tak tau....hahahaha...
tapi bukan itu yang aku nak cakap...
tadi, time tengah2 jawab exam....
tengah2 khusyuk memerah otak yang kering ni....
tengah2 dok pikaiq punya pikiaq....
tiba2..aku terdengar lagu....
bukan ringtone hset tapi lagu dari laptop....

rupa2nya lecturer aku pasang lagi MAHER ZAIN la time test tadi...
huhuhu....memang tak pernah di buat orang...
al maklum lah dia memang peminat MAHER ZAIN....
tapi aku tak kesah pon....
(gambar gue copek dari google)


p/s: layan gak dengar lagu maher zain time test tapi...

6 comments:

Arisa Mihashi said...

i saw swedish here!

mohd zhafri said...

@Arisa Mihashi
where2..hahaha

Biey said...

lagu maher zain memang besh.. slalu gak dengar.. syahdu..

latest entry !!
Tempat di dunia yang penuh dengan MISTERI..

Aqilah said...

hehehe
tapi ape tuu
jgn kate ko tulis lirik lagu tu dlm test paper..
huhuhu :)

mohd zhafri said...

@Biey
huhu...besh2

mohd zhafri said...

@Aqilah
haha....aku x tulis...just follow nyanyi je...haha