Monday, April 25, 2011

perghhh!!!! blogger hebat tuuu!!!!

Assalamualaikum~
huhu...kali ni apa pula ye? ermmmmm.....
pagi tadi habis satu exam yang memang aku nanti2kan la untuk habis...
haha....bukan apa....bila dah habis satu...tinggal 3...tak ke makin sikit nanti...

hoho...apalah yang aku merapu ni....nak buat macam mana..
tagline kat blog ni dah nampak sangat aku merapu....
so......berbalik pada cerita aku.....
lepas exam tadi aku pon pergi la makan dekat port biase r....
kafe FKE je...malas nak pergi jauh2....
tiba2 time nak pergi ambil lauk, aku ternampak seorang blogger ni..
macam kenal.....

oooooooooooowwwww.......blogger popular tu....
blogger berpangkat Jeneral...
tapi just nampak n terserempak je la....
tak de la sampai tegur2...hahaha...
dia tak kenal aku pon...hahaha
siapakan blogger berpangkat general tu????

dia??? eh2 bukan.....
.
.
.
.
.
.
.
yang tu???
hahaha...bukan juga
.
.
.
.
.
.
.
.
aaaaaa....yang ni betul....bagus korang dapat teka...hahaha
ceh.....merapu lagi aku...nama dia Jeneral SSS

adios....sambung buat thesis yang tertangguh dan tertunggak ni

17 comments:

NadiRah said...

mmg hebat kn.. ^^

yanae mohamad said...

tadi exam ape? waaa~
tak ajak pon lepak kat fke td :(

masterfaiz.com said...

lain kali kejar dia sampai dapat 1 shoot.. hehe

IQ = Iez Qis said...

perghh~~ mmg hebat!

shafiqabdshukor said...

ceh..
ak ingtkan ak td..
hahahahaha..
dh ame dh x jmpe kak sunah...

mohd zhafri said...

@NadiRah
memang pon...haha

mohd zhafri said...

@yanae mohamad
haha...mane ade lepak2 pon

mohd zhafri said...

@masterfaiz.com
haha...mmg x terkejar pon...huhu

mohd zhafri said...

@IQ = Iez Qis
tau x pe...mmg hebat..hehe

mohd zhafri said...

@shafiqabdshukor
ko buat ape....hahahaha

Sunah Mohammad said...

uiks, lenkali jumpa, tegur la...adoi..tak kenal...-_-"

mohd zhafri said...

@Sunah Mohammad
haha....segan la kak sunah...

udin said...

wahh! bukan senang nih.. femes woooo.. hehehe..

mohd zhafri said...

@udin
huhu...memang femes emes la dia tu...huhu

shafiqabdshukor said...

hahahahaha..
ak pon glamer gak ape...
jeles la tu

mohd zhafri said...

@shafiqabdshukor
ko popular di kalangan KLM....haha

♥sophie♥ said...

hahaha jumpe kak sunah yer ^^