Tuesday, April 26, 2011

tiga je...tak banyak...tiga je ye


Assalamualaikum~

aku tak nak cakap banyak
pasal aku nak sambung study lepas ni
ada exam woooo
ok2....back to the topic

3 sebab kenapa anda perlu undi saya dalam PICTURE OF THE YEAR

asek 3 sebab je
bagi la 4 sebab ke
5 sebab ke
hahaha...budak dan budak dan budak ni pon buat 3 sebab
jadi aku pon buat la 3 sebab juga

sebab yang pertama

1) aku dapat bahan untuk update blog aku (hahaha)
:
:
:
:

amacam....ok tak sebab aku ni?

kalau tak ok kita tengok sebab yang ke-2

2) korang dapat bahan juga untuk update blog korang (promote aku - nak gelak juga la...hahaha)
:
:
:
:
:

hehehe.......hahaha.....hohoho.....uhuk uhuk uhuk...


dan sebab yang terakhir....

3) secara tidak langsung, aku menjalankan kempen menjaga kebersihan (ye ke...ye kot)

so...apa lagi, lets vote me
(klik je dekat gambar bawah ni)

1 hari 1 vote pon lagi baik..huhu
thanks pada yang vote n support

6 comments:

Sunah Mohammad said...

manifesto ye ni...hahahaha~

mohd zhafri said...

@Sunah Mohammad
haha...boleh dikatakan cm tu jugak la kak

Hafidzah Hafidz said...

hikhik..fyza dtg sini ^^ heee

mohd zhafri said...

@Hafidzah Hafidz
dtg ler~

syafiqstatichot said...

studi leklok..hehe :)

eh eh entri baru dah ada..marilah bace pasal Perangai lelaki yang tak bleh blah..hehe

http://tamaoserizawa.blogspot.com/2011/04/perangai-kaum-lelaki-yang-tak-boleh.html

mohd zhafri said...

@syafiqstatichot
haha....study2....ko pnye entri mmg ak bce kalu ade yg update...penulisan n idea terbaek