Friday, March 18, 2011

Segmen : Ady Budika cakap aku takde entri?



Assalamualaikum~

haaaaa...ni yang den paneh ni.... montang2 den bz ado pulak yang cakap den tak ado entri...
haishhh....tak boleh jadi ni....

hahahaha....
ni sebenarnya adalah segmen terbaru dari bro ADY BUDIKA
pastu dia pon suruh pilih mana2 picture (cewah...BI gitu)...
pilih mana2 gambar dalam blog dia....

(kelik header untuk join ye)

jadi, aku pon macam kak sunah gak....pilih gambar header dia sendiri....
pasal header dia pon lebih urang macam header aku...
hahaha


10 comments:

~CiK TiNieY~ said...

cunnn!hehehe

semakin marak nmpknya segmen ni...;)

jom singgah blog sy...;)

atiEy_[azHa] said...

haha . sebelum baca entri ni memang dah perasan header tu hampir sama jek ngan en. Ady . hehe . btw , singgah dari blog beliau .

Sila terjah sini pulak

Sunah Mohammad said...

hahaha~ sama ke????? (memang idea datang dari sini gak...:p tapi tak guna pic scatter...)

mohd zhafri said...

@~CiK TiNieY~
hoho...marak2...

mohd zhafri said...

@atiEy_[azHa]
hahaha.....

mohd zhafri said...

@Sunah Mohammad
haha....header dia lagi lawa...hoho

Miss Ran said...

erk mcm pnh tgk header anda..mgkin pnh jengah sni dlu2

mohd zhafri said...

@Miss Ran
pernah ek? kt header pilihan ben ashaari kot....huhu

nine said...

zap, ko bile lg ko balek..
aku da nk ciao nie.. hehe..
Bln Nov baru aku balek..

mohd zhafri said...

@nine
alamak...aku rase time aku dah abih kot baru balik...bz la..