Saturday, March 26, 2011

3 hari je~

Assalamualaikum~

ermmmm....apa ye aku nak cakap.....
sudah 3 hari aku tak makan.....
sudah 3 hari aku tak minum.....
sudah 3 hari aku tak tidur.......










nampak?













nampak....aku bergurau....
huhu...jangan marah ye....
sebenarnya sudah 3 hari aku tak update blog....
dan juga hampir seminggu aku tak sentuh PSM a.k.a FYP aku....
ni semua gara2 assignment dan test....tapi nasib baik test tunda...
hehehe....
semalam baru settle presentation untuk assignment kita orang....
Alhamdulillah..nasib baik semuanya ok....

nasib baik buat dalam group.....sikit je kan....tapi nak memikirkan dan nak mengauta ayat tu yang payah...hahaha
work cell design untuk robot arm
challo bette~

3 comments:

Sue Sumie said...

Gud Luck!! waa...cara le design tuH!! hehehe

missdora said...

pergh ! hanya mampu membeliakkan bijik mata tgk kejadah atas ni..

mohd zhafri said...

tq2.......huuhu