Sunday, March 6, 2011

hampir 3 tahun aku tak jogging......pergghhhhhh!!!!! terasa beb!!!! x_x


Assalamualaikum!!!

amboi....bagi salam marah-marah pula...
x elok....kena bagi dengan lembut....Assalamualaikum~
nampak? beralun gitu...huhu

perghhh....hari ni aku terasa penat yang amat...
memang penat.... tengok tajuk entri ni pon dah tau penat...
hahaha....

apa tak nya....dah lama aku tinggalkan karier aku sebagai penjoging...
cewah.... karier ke?
aku rasa last aku jogging pon masa tahun satu dulu...
amacam? lama tak lama la kan....
hahaha

almaklumlah....bz sebagai seorang student yang tak geti nak uruskan masanya...
robocon memanjang...tido pon memanjang gak la...hahaha

lenguh dua kaki aku ni... aku menjadi newbie dalam arena penjoggian ni...haha





gua dah penat...gua mau rehat...hohoho

15 comments:

Sunah Mohammad said...

Tu dia~~~ bagus, bagus...da kurangkan shortform...:D

AesyaZealous said...

teruskan berjoging..keh3

mohd zhafri said...

@Sunah Mohammad
hahaha....well~

mohd zhafri said...

@AesyaZealous
terus2~ zzzZzZzzZZ

Arisa Mihashi said...

perghh.3tahun hang tak joging zap.
takpe.hang still kurus lagi.err. kurus ke?

shafiqabdshukor said...

hahahha..
itu la dari dulu aku ajak...
tengok...
kau baru joging satu round dah penat...

mohd zhafri said...

@Arisa Mihashi
i'm still slim ok....hahaha

mohd zhafri said...

@shafiqabdshukor
haha...16 rounds ok....hoho

aen aini said...

nice ur drawing...huhu

Hafiz Sulaiman said...

bagus2...patoit la heartbeat ko xnormal zaft...dh lame x jogging ghopenye..keepedap...

mohd zhafri said...

@aen aini
hoho...tq2

mohd zhafri said...

@Hafiz Sulaiman
hehe...org bz nak buat cmne...haha

TunAqilah said...

huhuhu
teruskan berjogging ye
:)

mohd zhafri said...

@TunAqilah
hohoho

Nasuha Salleh said...

dah 2 tahun x joging..tp lemak tetap tak naik..hooray...
kesimpulannye..mari tido =p