Wednesday, March 30, 2011

Laaaaaa~

Assalamualaikum~

tak jawab dosa...kalau jawab sayaaaaaannnnggggggg~~~

kalau sesiapa yang kaki layan YouTUBE korang tau la ayat siapa di atas tu....
aku nak habaq sket satu story mory untuk korang....
satu fenomena di mana seorang pelajar macam aku ni bertungkus lumus untuk belajar....
cewahh......ayat poyo je....

malam tadi dengan segala keringat dan kekuatan yang aku ada,
aku pon study la dengan semangat juang yang tinggi dan bersungguh2...ceh~
al-maklum lah....student normal cam aku ni bila ada sesuatu baru la nak study.....
korang normal tak???? hahaha...
maksudnya ada test la keesokkan harinya....
semalam selasa...hari ni rabu....jadi hari rabu ada test....

aku pon apa lagi....
study
study
study
study
study
study
study
FB
FB
study
study
study
RILEX
RILEX
RILEX
RILEX
RILEX
RILEX
amboi....banyaknya rilex....guro2...
sambung study balik....
sampai la pukul 1.30am.... malas nak study lelama....
test pon pukul 8 a.m....
eight in the morning....can u get it???

so...dengan semangat dan ilmu yang penuh di dada....
bak kata pepatah di dalam Hantu Kak Limah...

"Aku ini orang indonesia....kalau enggak penuh ilmu di dada...tidak sampei ke puncak everest"

tapi aku bukan orang indonesia tau....haha....
jadi sampai2 kelas kul 8 tu semua orang pon dah ready....duduk pon dah jarak2....
tiba2....lecturer aku start mengajar....
aik??????
habis kelas je kitorang tanya la....testnya bila....
rupa2 nya dia lupa daaaa.....
jadi tunda test hari jumaat......
adoooiiiii....kena study balik......

p/s: jangan malas study

6 comments:

MUHAMMAD NUR RAHAMI said...

patutnye mse aku kaco ko kul 9 smlm, bleh masuk gk dlm ni... ha3..

mohd zhafri said...

@MUHAMMAD NUR RAHAMI
haha.... =P

aen aini said...

sabo jel ha hehe

Sunah Mohammad said...

hahaha! takpe lah, study mula ye..

mohd zhafri said...

@aen aini
sabo2...ahaha

mohd zhafri said...

@Sunah Mohammad
terpakse...nak buat cmne lg...hoho