Monday, May 16, 2011

Yey dah siap,tapi.............

Assalamualaikum~

lama gak la aku tak menulis ni
ayat sama juga berulang2 kali
haishhh
tak tahu la pasal apa
maybe mood kurang kot
yela...keja lain belum settle lagi
hahaha

thesis aku dah siap jilid
tapi apakan daya
tiba2 supervisor aku pula tak da sampai khamis ni
baru nak pulang ke pangkuan keluarga terchinta
sabo2....jumaat atau sabtu akan ku runner jugak ke rumah
insyaallah~

8 comments:

NadiRah said...

kesian~
hihihi..btw tahniah!!!
anda berjaya habiskan study degree kat UTM!!!
merembes x air hidung??hhehhe

nnt kalau jadi, nk wat gathering time kome grad..harap2 jadi..huhu ^^

mohd zhafri said...

@hahaha....tq2...tapi insyaallah ade sini lagi pasal sambong master kot....haha

mizz_aainaa said...

waahh2.. dah siap.. dah leh grad lah eh..

mohd zhafri said...

@mizz_aainaa
insyaallah~

syaimz said...

wow,congartulations brooo!!
macamne rasanya dah habes degree?? haha

mohd zhafri said...

@syaimz
haha...tq2...rase?? mcm rase bebas je...hahah

missdora said...

tahniah akhirnya siap jugakk..

mohd zhafri said...

@missdora
waaaa...tq2