Wednesday, May 25, 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

Assalamualaikum~

tadi saja la jenguk2 kat UTM blogger
tiba2 nampak la da 2 orang ni dok tengah sibuk2 cakap pasal header
so, borak punya borak last2
kak sunah pon cakap dia nak buat segmen untuk header
jadi apa lagi....gua punya blog pon tak terupdate
gua pon join la ini segmen


ni header sunah suka sakura


ni header blog gua

header ni gua buat sendiri
tapi yang specialnya, gua dapat khidmat nasihat dari seorang blogger
haha...blogger yang tidak asing lagi
blogger yang menganjurkan segmen ni....

jadi apa lagi? kalau rasa2 ada kritikan ke
komen ke
bagi je....gua terima seadanya.........

14 comments:

Sunah Mohammad said...

perghhhhhhhhhhhh...header ni kan header pilihan Ben Ashaari! so, takleh komen lebih2..:p

mohd zhafri said...

@sunah mohammad
alamak.....errrrrr

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

waa cunnnn.... kreatif.... =)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

vespa naza

uihhhh ok apa tetap bergaya macho

mohd zhafri said...

@нαηιмQαtяυηηα∂α
tq2

mohd zhafri said...

@Afzainizam
huhu

Fariza Othman said...

suker header awak. header die je ke bukan awak.hahaha.kemas!!!

NiSha said...

tanya bole kenapa letak gamabr belakang jer?

mohd zhafri said...

@Fariza Othman
hahahaha...wat lawak plak...tq2

mohd zhafri said...

@NiSha
errmmmm.....ntah la...sje je... x de motif

mcm ni lah said...

okey dah tu cantik dah pasni terus beli domain lah,. pakai dotcom plak

mohd zhafri said...

@mcm ni lah
huhu...insyaallah

mas saari said...

salam singgah dari blog sunah dan follow blog awak!

terbaiklah header tu!

mohd zhafri said...

@mas saari
huhu....tq2