Monday, September 26, 2011

Akhirnya aku bergelar Alumni UTM

Assalamualaikum~

waa...penat minggu lepas tak habis lagi
dengan nak settlekan project company
dan juga KONVO...
waaaa....aku dah officially grad
Alhamdulillah

segala penat lelah belajar di UTM
selama 4 tahun, akhirnya aku dapat grad on time

seronok gak time2 konvo ni,
boleh la dapat jumpa kawan2 kelas yang dah 4 bulan tak jumpa
jadi macam2 cerita la yang keluar
ada yang dah kerja
ada yang belum
ada yang nak kawin
ada yang nak membujang

tak pe la, aku just nak tunjuk gambar sikit2 je
ok..daa~



10 comments:

kubigomofm said...

tahniah bro

Zul Fattah said...

Tahniah bro..

miz ruha said...

tahniah ,,,

mohd zhafri said...

@kubigomofm
tq2

mohd zhafri said...

@Zul Fattah
tq juge

mohd zhafri said...

@miz ruha
thanks~

shafiqabdshukor said...

tahniah2 dh konvo..

mohd zhafri said...

@shafiqabdshukor
bkn ko konvo skali ngan aku ke? haha
tahniah2 jugak

Sunah Sakura said...

tahniah ye~

mohd zhafri said...

@Sunah Sakura
tq kak sunah...mne bunge sakuranye....huhu